Skip to main content

Energifilm til virksomheder

  • 20 års erfaring

  • 4,4 ud af 5 – Baseret på 164 anmeldelser

  • Vi kører i hele Danmark

Få et godt tilbud

Referencer

Se vores arbejde

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, når du skal have lavet solfilm til hjemmet, kontoret, eller solfilm til dine erhvervs-bygninger.

Kontakt os 20 66 66 36

Solafskærmning til kontorer -Solfilm til bygninger og kontor

Energifilm til virksomheder – Film i vinduer

Book et kundemøde med os, vi har ekspertise til at rådgive jer som kunde, i hvad solfilm kan gøre. Vi er 3M Certificeret, så I er sikret den rigtige montering.

Har I mange m2 glas areal, skal I helt sikkert have lavet en energi beregning på hvad I kan spare I megawatt forbrug på nedkøling af virksomheden. Vi har lavet flere store sager, hvor vi har monteret 200-300 m2 Energi-solfilm, hvor udgiften på Energi-solfilm har indtjent sig selv i løbet af 1-2 år. Dette har vi selvfølgelig dokumentation på.

Når der monteres Energi-Solfilm på vinduer i jeres bygning, er det meget vigtigt at kende rudetypen – dvs. om det er energiruder, lamineret glas eller hærdet glas. Vi har ekspertise til at rådgive om solfilm med fornuftig reducering af varme – for sætter man den forkerte solfilm på, er der risiko en negativ virkning, hvor solfilmen i stedet for varme afvisning, kan lave en varmeophobning.

Et grundigt kundemøde på adressen er essentielt for et godt resultat – så lad os få en snak, om de bedste varme- og blændings-løsninger for netop jeres bygning.
Indvendig eller udvendig montering – det afhænger af hvilke typer ruder, der er monteret i jeres bygning, men vi har altid bilen fuld af forskellige typer solfilm. Ofte kan vi udføre arbejdet på stedet, hvis kunden ønsker dette efter endt kundemøde.

Kontakt